boogje

Contact

Martijn Louwerse

Martijn Louwerse
Commercieel Manager Vastgoedfinancieringen

icon_phone.png +31 (0)20 606 5828

 


Positionering

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft jarenlange ervaring in het financieren van commercieel vastgoed en woningportefeuilles voor professionele vastgoedbeleggers. Deze financieringen worden verstrekt als onderdeel van de beleggingsportefeuille van diverse Nederlandse pensioenfondsen.

 

Onze kennis van zowel financieringen als vastgoed stelt ons in staat om de marktontwikkelingen op de voet te volgen en de financierbaarheid van nieuwe proposities optimaal te beoordelen. Een laag risicoprofiel staat voor ons voorop. Dat vertalen wij in ons financieringsbeleid dat zich richt op financieringen met een conservatieve bevoorschotting van verhuurde courante winkels in grote steden of sterke wijkwinkelcentra, en van courante woningportefeuilles gelegen op goede locaties.

 

Niet alleen risico en rendement spelen een belangrijke rol. Syntrus Achmea Real Estate & Finance zoekt naar een balans tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Mede in dat kader hebben wij samen met andere belangrijke vastgoedfinanciers het DGBC Financieringsconvenant ondertekend.

 

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Hiervandaan bedienen wij de gehele Nederlandse markt. Wilt u meer weten over onze financieringsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.